X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PEPERONATA CON LA MOLLICA

Ingredienti:

Dosi per 4:

800 g peperoni rossi, gialli e verdi
100 g olio d'oliva
30 g Pecorino grattugiato
1 cucchiaio mollica di pane sbriciolata
1 cucchiaio Capperi
origano
sale

Lavare i peperoni, mondarli dei semi e delle coste bianche inteme, quindi tagliarli a grosse falde. Scaldare l'olio in una padella e versale i peperoni. Friggerli bene e man mano che sono pronti scolarli con la Paletta forata su un foglio di carta assorbente, in modo che perdano l'unto in eccesso. Spolverarli con il Pecorino, la mollica, l'origano e poco sale. Mescolare bene e far riposare una buona decina di minuti prima di portare in tavola.

Provenienza: Paolo Mattera (FidoNet) 25/04/1994

Torna al menu