X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="7dnseeo7r87jqbqi5himnp5mgp";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PEARA` (RICETTA RAPIDA)

Ingredienti:
midollo di Bue o di vacca brodo abbondante Pepe pan gratà 1 cucchiaio grana 1 cucchiaio olio d'oliva

Metti tutti gli ingredienti in una pentola, possibilmente di alluminio, e mescoli facendo in modo che non vi siano grumoli, poi lasci il tutto sul fuoco a fiamma bassa per due ore.

E` molto facile da preparare ed anche il costo è limitato in quanto una volta questo piatto veniva ritenuto quello dei poveri!

Provenienza: Silvia Palazzin (FidoNet) 26/04/1992

Torna al menu