X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PARMIGIANA DI SPINACI

tempo: 30 minuti
Ingredienti e preparazione per 4 persone:

1 Kgspinaci surgelati
50 gburro
150 gFontina
150 gparmigiano grattugiato
sale

Fate scongelare gli spinaci a temperatura ambiente e passateli in padella con una noce di burro. Salateli leggermente.
Ungete di burro una teglia da forno, fate uno strato di spinaci, sopra mettete un po' di Fontina tagliata a dadini ed un velo di parmigiano. Proseguite per almeno due strati. Sul terzo strato mettete solo il parmigiano e qualche fiocchetto di burro. Mettete a gratinare in forno per 10 minuti circa.

Provenienza: www.kwcucina.kataweb.it, by way of Magda Gaspardo 29/10/2001

Torna al menu