X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

Pak choi con combava

Dosi per 2.
Far saltare in padella con un po' d'olio un porro, o una cipolla, tagliato non finissimo. Aggiungere dei pomodorini tagliati a metà, sale, tre cucchiaini di zucchero e far cuovere un poco, mescolando. Aggiungere i pak-choi tagliati a pezzetti (2 se grandi, 4 se piccoli), un cucchiaino di polvere di Combava, Mezzo cucchiaino di Zenzero in polvere, coprire e lasciar cuocere, mescolando di tanto in tanto.

Volendo si puo' aggiungere anche del Peperoncino rosso macinato.

Provenienza: Roberto Piola 23/12/2024

Torna al menu