X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="btf3s7k3vrjgr6sgt8mip7il62";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CHAMPIGNON AL POMODORO

champignon_pomodoro Ingredienti:

Dosi per 4:

1 confezione funghi champignon Findus
300 g polpa di pomodoro
1 cipolla
timo
Alloro
aceto
olio
aglio
sale
Pepe

Scaldare qualche cucchiaio di olio e unire i funghi. Farli saltare a fuoco vivace con 1 foglia di Alloro, salare e pepare. Imbiondire in altro tegame l'aglio e la cipolla con qualche cucchiaio di olio, versarvi 1/2 bicchiere di aceto e farlo ridurre prima di aggiungere il pomodoro. Cuocere per 10', salare, pepare e profumare con un pizzico di timo. Unire i funghi alla salsa e cuocere per 5' Eliminare l'Alloro e servirli caldi.

Provenienza: RAI Televideo 08/06/1995

Torna al menu