X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="kj6m5f9sap0fl05jgbdf8ldj3a";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CARPACCIO DI ZUCCHINE

Ingredienti per 4 persone

8 zucchine
4 uova
q.b. Maionese
erba cipollina
sale
Pepe
aglio
olio

Preparazione

  1. tagliare le zucchine, dopo averle lavate e asciugate, a fettine sottilissime (pu? essere utile l'utilizzo del pelapatate)
  2. rassodare le uova, passarle in acqua fredda e tagliarle in 4 fette
  3. disporre le fette di zucchina nei 4 piatti da portata, distribuendovi sopra le uova sode e l'aglio tagliato a fettine sottili
  4. condire con la Maionese diluita con un poco di olio e aggiustare di sale e Pepe
  5. lasciare in frigo per almeno 2 o 3 ore

Provenienza: Agostino Gabotti (aggabott@tin.it) 10/04/2004

Torna al menu