X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTINO DI MAIS E PATATE

Ingredienti:

Dosi per 4:

350 g Mais
400 g patate
100 g burro
1 Mozzarella
1 bicchiere latte
1 uovo
grana grattugiato
sale
Pepe

Lessare le patate in abbondante acqua salata e tagliarle a fette.

In una pirofila, precedentemente imburrata, disporre a strati le patate, alternandole a Mozzarella, Mais e fiocchetti di burro fino ad esaurimento degli ingredienti.

Sbattere l'uovo con il latte ed una manciata di formaggio, salare e pepare a piacere.

Versare il composto nella pirofila; aggiungere ancora qualche tocchetto di burro ed una spolverata di grana.

Mettere in forno a 200'C per circa 20 minuti e servire caldo.

Provenienza: Confezione di mais 05/05/1994

Torna al menu