X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTINO AI FUNGHI

Ingredienti per 4 persone

1 conf pasta sfoglia surgelata
2 vasetti funghi sott'olio
3 uova
1 conf panna cucina
1 conf pancetta a dadini
q.b. sale
Pepe
formaggio grana

Preparazione

  1. scolare i funghetti dal loro olio di conservazione
  2. farli saltare leggermente in padella con poco olio e la pancetta a dadini
  3. sbattere 2 uova con la panna ed il formaggio grana
  4. aggiustare di sale e Pepe ed unire i funghetti
  5. in una pirofila posizionare la pasta sfoglia
  6. versare il composto
  7. spennellare con l'uovo rimanente il bordo della torta
  8. infornare a 220OC per 30 minuti

Provenienza: Agostino Gabotti (aggabott@tin.it) 26/08/2003

Torna al menu