X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

STRUDEL CON PASTA DI PATATE

Suggerisco una variante allo strudel classico con ripieno di verdure e formaggio, meno veloce:

Usa al posto della sfoglia uno strato di pasta da Gnocchi di patate (si, proprio quella con patate lesse e farina) con uovo e un po' di lievito di Birra, stendila alta circa 1 cm e arrotolaci dentro il ripieno che preferisci.

Metti in uno stampo da plum-cake, spennella con poco uovo sbattuto, sala e fiocchetta con pochissimo burro.

Forno ben caldo, fino al color ``crosta di pagnottone pugliese".

E` ottima anche fredda.....

Provenienza: FidoNet (Raffaello Valesio) 30/08/1992

Torna al menu