X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

BORRAGO OFFICINALIS FRITTA CON PASTA D'ACCIUGHE

In un msg (riportato come ricetta della Borrago Officinalis fritta), Nando Santagata scrisse a Massimo Osti:
Ho mangiato le foglie di borragine, anche quelle più grandi e pelose, fritte dopo essere state immerse in una pastella di acqua e farina.
Dalle mie parti si usa mettere all'interno della foglia arrotolata un po' di pasta d' Acciughe :-))

Ovviamente dopo essere state fritte le foglie sono morbide e gustose e la peluria (ma non è peluria, sono vere e proprie spine) non si sente.
Confermo :-)

Provenienza: Stefano Sabatini (FidoNet) 16/07/1993

Torna al menu