X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

UOVA FARCITE DI TONNO

uova_farcite_tonno Ingredienti:

Dosi per 4:

8 uova sode
200 g tonno sott'olio
3 Acciughe sotto sale
50 g burro
olio
1 tazza Maionese
succo di limone
cetriolini
olive

Tagliare le uova nel senso della lunghezza. Passare al setaccio i tuorli, il tonno e le Acciughe ben lavate e spinate e un po' di succo di limone. Amalgamare questo composto con il burro sbattuto a crema. Riempire le mezze uova. Coprirle con la Maionese e decorare con i cetriolini e le olive snocciolate.

Provenienza: RAI Televideo 20/06/1995

Torna al menu