X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

UOVA ALLA BOSCAIOLA

Ingredienti:

Dosi per 4:


4 uova
1 confezione funghi Findus
40 g burro
2 cucchiai olio
1/2 cipolla
2 cucchiai farina
prezzemolo
sale
Pepe
1 spicchio aglio
2 bicchieri brodo di dado
100 g panna
60 g prosciutto cotto in un solo pezzo
aceto

Cuocere per 5' i funghi nell'olio e nel burro con la cipolla e l'aglio tritati. Bagnare con il brodo e la panna, salare e pepare. Portare a cottura, unirvi il prosciutto a dadini infarinati e il prezzemolo tritato. Sbattere le uova, cuocerle in acqua bollente mescolata con sale e aceto e disporle sui funghi in un piatto da portata.

Provenienza: RAI Televideo 11/11/1994

Torna al menu