X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FRITTATA ALLA SPAGNOLA

Ingredienti per 4 persone:

4 uova
4 patate
500gcipolle
100glardo
una noceburro
sale
Pepe

Pelare le patate, lessarle e lasciarle raffreddare completamente. Tagliarle quindi a dadini.
Fare sciogliere il burro in una padella, unire il lardo tritato grossolanamente e farlo cuocere a fiamma moderata, fino a quando comincia a soffriggere.
Aggiungere le cipolle tritate e far soffriggere fino a quando cominciano a prendere colore. Unire le patate e fare insaporire tutto insieme, scuotendo la padella, per circa 10 minuti. Scolare quasi tutto il grasso. Battere le uova in una scodella, salarle, peparle e versarle nella padella.
Cuocere a fiamma moderata, scuotendo la padella, fino a quando le uova si saranno rapprese.

Provenienza: Confezione di uova 29/10/2001

Torna al menu