X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FRITTATA DI RISO

Spiacenti, ma non abbiamo ancora avuto tempo di riformattare anche questa!

FRITTATA DI RISO

Dosi per 4: 3/4 di lt.di latte,150 g.di
riso,10 fettine di Fontina,50 g.di pro-
sciutto, 4 uova, margarina,pangrattato.

Lessate il riso nel latte salato la-
sciandogli assorbire tutto il liquido.
Togliete dal fuoco e unite la Fontina a
pezzettini e il prosciutto tritato
grossolanamente. Aggiungete i tuorli,
gli albumi montati a neve e versate in
una teglia ben unta e cosparsa di pan-
grattato.
Infornate a 200' per 35 minuti circa.
Provenienza: RAI Televideo 23/10/1991

Torna al menu