X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FRITTATA DI RANE 

Ingredienti per 6 persone

0.5Kgcosce di rana pulite e disossate
6 uova
1 tazzina latte
olio di oliva
sale
Pepe

Friggere le coscette di rana nell'olio bollente. Sgocciolarle qualche minuto, avendo cura di coprire il piatto per mantenere morbide le carni delle rane. Sbattere intanto 6 uova, aggiungere sale e Pepe e una tazzina di latte; mettere nel composto anche le cosce di rana, girare bene e rimettere in padella, in olio già caldo. La ricetta antica dice di usare, per questa delicatissima frittata, rane intere. Noi consigliamo di usare soltanto le cosce, dopo aver provveduto a sfilar loro l'ossicino.

Provenienza: http://www.piemondo.com 27/07/2003

Torna al menu