X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

STUFATO DI PESCE

Ingredienti:
Dosi per 4:

In una pentola alta, in poco olio, disporre uno strato di 600 g di patate sbucciate e tagliate a fette, sopra versare 2 cipolle tagliate a fette, condire con sale e Pepe e disporvi sopra 1 kg di filetti di pesce (sebaste o merlano) e da ultimo 300 g di piselli. Condire con poco sale e Noce moscata. Coprire il tutto con 500 g di pomodori affettati e condire con poco sale, Pepe e maggiorana Incoperchiare e far cuocere a fiamma dolce per 25--35 minuti. Quando è cotto, cospargere con un bicchiere di Madera secco e prezzemolo tritato e servire.

Provenienza: RAI Televideo (Spagna) 26/10/1991

Torna al menu