X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
_vsid="3d447ec1-5e8e-4311-ab67-49c6d6838926";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PESCE FINTO AL TONNO

4 patate di media grandezza
1 scatola tonno da Mezzo chilo
50g burro
2 filetti Acciughe
1 cucchiaiata Capperi
1 tubetto Maionese
sale
olio (d'oliva, ovviamente!)

Si hanno da lessare le patate, e stritolarle nello schiacciapatate. Ci si aggiunge il tonno (sbriciolato finemente e senz'olio), le Acciughe (idem) e i Capperi tritati, il burro e metà tubetto di Maionese. Si aggiunge un pochetto di sale, un cucchiaio d'olio e si mette il tutto in uno stampo a forma di pesce (se non l'avete, fatelo a occhio, come me...). Inserire nel frigorifero e prima di servire capovolgere lo stampo e guarnire con la Maionese rimasta (magari si puo' mettere un'oliva al posto degli occhi...).

Provenienza: FidoNet (Lorenzo Magnini) 31/01/1993

Torna al menu