X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

ORATA ALLA ROMANA

Ingredienti:

Dosi per 4:

2 orate di 500 g ciascuna, pronte per la cottura
3 cucchiai cipolla tritata
1/2 cucchiaio aglio tritato
3 dl vino bianco secco
1 dl olio
300 g patate
farina
1 limone
sale
Pepe

Cospargere una pirofila con olio e poi con il trito di cipolla e aglio, disporvi i pesci leggermente infarinati, bagnare con il vino e succo di 1/2 limone, condire con sale e Pepe. Passare sul fornello cospargendo i pesci ogni tanto con il liquido di cottura e portare a ebollizione. Passare in forno e portare a cottura. Cospargere con succo di limone e servire con patate lessate.

Provenienza: RAI Televideo 21/04/1996

Torna al menu