X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

NASELLI AGLI AROMI

Ingredienti:

Dosi per 4:

1 confezione nasellini Findus
1 limone
1 dado
1 ciuffo prezzemolo
1 spicchio aglio
1 pizzico timo
1 foglia Alloro
sale

Scongelare i naselli, metterli in una padella e bagnarli con il succo di limone filtrato e con un bicchiere di acqua calda con il dado sciolto dentro. Cospargerli con il prezzemolo e l'aglio tritati, aggiungere il timo e l'Alloro e cuocere a fuoco basso per circa 15'. Girare quindi i pesci e cuocerli per altri 10'. Salare, eliminare l'Alloro e servire i pesci sfilettati con il fondo di cottura.

Provenienza: RAI Televideo 20/01/1995

Torna al menu