X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
_vsid="3726e0e8-7d71-4ebf-af94-ec505b8549e1";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

MERLUZZO AL POMODORO E CIPOLLE

Ingredienti:
Dosi per 4:
600 gmerluzzo
2 cipolle
1 limone
250 gpomodori (sugo o pelati)
olio
Rosmarino
aglio
sale
Pepe
farina

Adagiate il pesce su un piatto, spruzzatelo di limone e lasciate marinare per un quarto d'ora. Fate scaldare l'olio e fatevi rosolare il pesce leggermente infarinato;salate,pepate e poi toglietelo dalla padella. Nello stesso olio, con un'aggiunta se ne rimane poco, fate rosolare la cipolla e poi aggiungete i pomodori.Fate cuocere per 10 minuti col Rosmarino e l'aglio;unite il pesce e fate insaporire.

Provenienza: RAI Televideo 01/10/2000

Torna al menu