X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SPIEDINI DI PROVOLONE

spiedini_provolone Ingredienti:

Dosi per 4:

300 g provolone
latte
farina
1 uovo
sale
pangrattato
olio

Tagliare il provolone a fette alte un paio di centimetri e poi a cubetti tutti uguali. Passare i cubetti nel latte, poi nella farina, quindi nell'uovo sbattuto con una presa di sale e infine nel pangrattato. Infilarli su 4 spiedini di legno e friggerli in abbondante olio bollente.

Provenienza: RAI Televideo 29/03/1996

Torna al menu