X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

RICOTTA ALLE ERBE

Spiacenti, ma non abbiamo ancora avuto tempo di riformattare anche questa!

RICOTTA ALLE ERBE

Dosi per 4: 400 gr. di ricotta,20 gr.di
farina,120 gr. di parmigiano,2 uova,sa-
le,Pepe,pane grattugiato,un rametto di
Rosmarino,un bel ciuffo di Basilico e
prezzemolo.

Passate al setaccio la ricotta,unite la
farina,le uova,il parmigiano,aggiustate
di sale e pepate.Fate un trito con gli
aromi e aggiungetelo alla ricotta.

Fate delle polpettine con il composto
ottenuto,passatele nel pangrattato e
friggetele in olio bollente.endrecipe
Provenienza: RAI Televideo 16/12/1991

Torna al menu