X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

MOZZARELLA VERDE

Spiacenti, ma non abbiamo ancora avuto tempo di riformattare anche questa!

Dosi per 4: 3 mozzarelle, 5 filetti di
Acciuga, un cucchiaio di Capperi, basi-
lico,prezzemolo, erba cipollina, Menta,
olio, sale.
Tagliate a fettine rotonde di 1 cm. le
mozzarelle e disponetele su un piatto.
Tritate insieme, finemente,una manciata
di prezzemolo, un po' di Basilico, erba
cipollina a piacere, qualche foglia di
Menta,Acciughe,Capperi,poco sale e olio
quanto basta a formare una salsina con-
sistente.Versare il composto sulla moz-
zarella e fate riposare 1/2 ora prima
di servire.
Provenienza: RAI Televideo 11/04/1992

Torna al menu