X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

INSALATA DI EMMENTAL

Spiacenti, ma non abbiamo ancora avuto tempo di riformattare anche questa!

INSALATA DI EMMENTAL
Dosi per 4: 150 gr di cuore di lattuga,
200 gr di emmental,4 fette di pancarre',
4 cucchiai di olio,1 cucchiaino di se-
nape,1 pizzico di origano,1 cucchiaino
di latte,sale.
Tagliare a quadrati le fette di pancap-
re' e rosolarli in un cucchiaino di olio
Lavare e spezzettare l'insalata.Taglia-
re a dadini il formaggio.Sbattere l'o-
lio rimasto con la Senape,l'origano,il
latte e un po' di sale.Unire all'insa-
lata il formaggio e il pane e condire
con la salsetta sbattuta.
 endrecipe
Provenienza: RAI Televideo 15/08/1994

Torna al menu