X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

STUFATO DI CINGHIALE

La Pastissà de Caval (ricetta ef{pastissa_caval}) assomiglia moltissimo a come faccio io il cinghiale, camoscio, cervo, capriolo.

Solo che li faccio prima marinare tutta la notte nel vino con le erbe e gli aromi. Per il resto è identica, e l'ho già provata anche col cavallo.. eccellente... specie con una bella polenta dura.

Provala col cinghiale, se ti va la cacciagione, e vedrai... pardon assaggerai.

Provenienza: Raffaello Valesio (FidoNet) 31/01/1993

Torna al menu