X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="98ntobnnnceqg96pobdrooidhh";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SPEZZATINO DI MANZO ALL?ARANCIA

tempo: 2 ore
Ingredienti e preparazione per 4 persone:

800 gspalla di manzo
2 peperoni gialli
2 cipolle
2 arance
2 tazze brodo vegetale
olio extravergine d'oliva
farina
prezzemolo
sale

Tagliare la carne a cubetti ed infarinarla. In una casseruola da forno far rosolare con poco olio le cipolle tritate ed i peperoni tagliati a striscioline. Unire la carne e fare insaporire. Aggiungere il succo e la scorza grattugiate delle arance. Unire il brodo e salare il tutto.
Coprire con un foglio d'alluminio e passare in forno a 160o per 75 minuti. Togliere dal forno, far asciugare un po' il fondo di cottura, cospargere di prezzemolo tritato e servire caldo.

Provenienza: http://cucina.iol.it, by way of Magda Gaspardo 29/10/2001

Torna al menu