X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

POLPETTONE CON RICOTTA

Alle volte un menu alternativo ed economico puo essere un'idea. Provate questa. Preparare dell carne macinata condita con sale. Pepe, uova ricotta. formaggio grattugiato. stendere questo impasto sopra un foglio di carta argentata, farcirlo con della frittata o altro e arrotolarlo. cuocerlo per circa un'ora nel brodo o acqua e dado. Tagliarlo a fette e guarnirlo con della verdura da minestrone (surgelata) lessata e fatta saltare in padella con burro e panna o Besciamella. Non costa molto ed è buono.

Provenienza: Antonio Campaniello (FidoNet) 31/01/1993

Torna al menu