X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

POLLO AL LIMONE TEDESCO

Lavare e asciugare 1 pollo di circa 1 kg e 1/2 di peso, condirlo con sale e Pepe dentro e fuori, mettere all'interno 1 rametto di Salvia e 1 spicchio di limone.

Ungere il pollo con 30 g di burro fuso e porlo in forno in una teglia con i bordi alti. Cuocerlo a 200o girandolo ogni tanto e bagnandolo con burro fuso e succo di limone.

Dopo 90 minuti togliere il pollo dal forno, tagliarlo e bagnarlo con il fondo di cottura deglassato con 1 bicchierino di sherry secco.

Provenienza: RAI Televideo (GERMANIA) 23/11/1992

Torna al menu