X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FILETTO DI MAIALE AL FORNO CON PATATE

filetto_maiale_forno_patate Ingredienti:

Dosi per 4:

1,5 kg filetto di maiale
olio
sale
Pepe
1 rametto Rosmarino
1 kg patate a tocchetti

Condire il pezzo di carne con sale e Pepe, steccarlo con il rametto di Rosmarino e disporlo in una teglia con l'olio. Far rosolare sul fornello finché si sarà formata una bella crosta dorata Aggiungere le patate, ancora un po' di olio, salare ed infornare a fuoco forte per 20'. Abbassare il forno e continuare la cottura per un'ora e mezza circa.

Provenienza: RAI Televideo 26/11/1994

Torna al menu