X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FESA AGLI AROMI

Ingredienti:

Dosi per 4:

4 fette fesa di tacchino
1 rametto maggiorana
1 rametto dragoncello
Rosmarino
qualche fogliolina Menta
1 scalogno
3 uova
pangrattato
burro
farina
sale
Pepe

Battere le fette di fesa, passarle nella farina, poi nelle uova sbattute con una macinata di Pepe, quindi nel pangrattato Cuocerle in abbondante burro caldo e salarle solo a fine cottura. Tritare le erbe aromatiche e lo scalogno. Unire il trito a 30 gr di burro spumeggiante, spegnere subito il fuoco, versare sulle fette di tacchino e servire.

Provenienza: RAI Televideo 19/07/1993

Torna al menu