X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

COSTOLETTE D'AGNELLO ALL'AGLIO

Dosi per 4.

In 2 padelle diverse friggere in poco olio 800 g di patate a fette e 800 g di costolette d'agnello. Pestare una testa d'aglio e diluire con 1/4 di l di aceto bianco e un bicchiere d'acqua.

Versare questa salsa metà sulle patate e metà sull'agnello. Condire entrambi con sale, Pepe e un pizzico di zucchero.

Cuocere per 10 minuti a fuoco vivace, scuotendo di tanto in tanto le padelle.

Servire le costolette d'agnello e le patate sullo stesso piatto di portata.

Provenienza: RAI Televideo (SPAGNA) 26/10/1991

Torna al menu