X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

MINESTRA AL ROSMARINO

Ingredienti:

Dosi per 4:

400 g ceci
2 Acciughe sotto sale
2 spicchi aglio
2 rametti Rosmarino
1 dl olio
sale
Pepe
300 gr lasagne all'uovo

Dopo l'ammollo, scolare i ceci e cuocerli 2 ore in acqua leggermente salata ed aromatizzata con una cima di Rosmarino e con uno spicchio di aglio schiacciato. Soffriggere con l'olio il resto del Rosmarino e l'altro spicchio di aglio che va poi tolto. Aggiungere le Acciughe a filetti e ridurle in poltiglia. Unire il tutto ai ceci. Cuocere nella minestra le lasagne. Completare con Pepe macinato.

Provenienza: RAI Televideo 27/03/1993

Torna al menu