X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="js7c0ajh14tts41ug6g2ggdg1l";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

GNOCCHI DI PATATE ALLA BAVA 

Per 4 persone.

Lessare in abbondante acqua salata 500 g di Gnocchi di patate, pochi per volta. Scolarli con un mestolo forato e disporne uno strato in una zuppiera. Versarvi sopra fiocchetti di burro ammorbidito e formaggio Castelmagno o Elva più o meno stagionato, a seconda dei gusti, e grattugiato. Disporvi sopra un secondo strato di Gnocchi, condirli con il burro e il formaggio e via Così fino ad esaurimento degli ingredienti. Incoperchiare e far riposare per 5 minuti prima di servire.

Provenienza: RAI Televideo (PIEMONTE) 21/05/1994

Torna al menu