X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
_vsid="0d7d0dc8-5193-4a36-8030-c14c716d9d7b";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

GNOCCHI ALL?ORTOLANA

tempo: 45 minuti
Ingredienti e preparazione per 4 persone:

800 gGnocchi surgelati
1 peperone giallo
1 peperone rosso
1 melanzana
2 zucchine
2 spicchiaglio
1 ciuffo Basilico tritato
olio extravergine d'oliva
sale
parmigiano grattugiato

Pulire i peperoni, privarli dei semi e tagliarli a dadini. Sbucciare le melanzane, tagliarle prima a fette, poi a cubetti. Pulire le zucchine e ridurle a dadini. Far scaldare poco olio con l'aglio schiacciato, unire le verdure preparate, mescolare, regolare di sale e lasciar cuocere per una ventina di minuti rigirandole di tanto in tanto.

Far lessare gli Gnocchi, quando sono cotti, scolarli e condirli subito con le verdure. Cospargere con il Basilico tritato ed il parmigiano grattugiato.

Provenienza: cucina.iol.it via Magda Gaspardo 29/10/2001

Torna al menu