X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CREPES AGLI ASPARAGI CON RICOTTA

Ingredienti:

Dosi per 4:

120 g farina
3 uova
2 latte
burro
sale
Pepe
300 g punte di asparagi
350 g ricotta
100 gr di panna liquida
50 g grana grattugiato
Noce moscata

Preparare la pastella sbattendo con una frusta la farina, le uova, il latte, il sale e il Pepe. Lessare a vapore le punte di asparagi, passarle al mixer e unirle alla ricotta, salare e pepare. Cuocere le crêpes in una padella unta di burro. Riempirle con il composto agli asparagi e sistemarle in una teglia imburrata. Coprirle con la panna mescolata al grana e alla Noce moscata e gratinare in forno già caldo a 200'.

Provenienza: RAI Televideo 10/03/1995

Torna al menu