X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

RISOTTO SAPORITO

Ingredienti:

Dosi per 4:

1 scatola Mais tenero
40 g burro
400 g riso
50 g pancetta magra
1 cipolla
1 cucchiaio prezzemolo tritato
sale
Pepe
parmigiano
brodo
2 pomodori da sugo

In una pentola fate soffriggere le cipolla tritata fine, con la pancetta a cubetti, il prezzemolo ed i pomodor? pelati e privati dei semi. Aggiungete il Mais scolato dal suo liquido e lasciatelo insaporire per qualche istante prima di unire il riso. Quando sarà ben tostato, aggiungete il brodo bollente, sale e Pepe continuando a mescolare sino alla fine della cottura. Aggiungete un poco di burro, parmigiano grattugiato e chiudete la penlola per qualche minuto prime di servire.

Provenienza: Confezione di mais 23/02/1995

Torna al menu