X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

RISO AL BASILICO

Ingredienti:

Dosi per 4:

300 g riso
150 g tonno sott'olio
3 Acciughe diliscate
300 g pomodori maturi
1 mazzetto Basilico
olio d'oliva
sale

Tritate i pomodori, salateli e conditeli con un filo d'olio. Tritate insieme il tonno e le Acciughe e lavate accuratamente il Basilico. Cuocete il riso al dente, scolatelo bene e versatelo direttamente nei singoli piatti. Mettete al centro di ogni porzione qualche cucchiaio di pomodoro, un po' di tonno e Acciughe, un cucchiaio di olio crudo e alcune foglioline di Basilico.

Provenienza: RAI Televideo 23/08/1992

Torna al menu