X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTELLI DI ZUCCA (CON TORRONE)

comincio a darti il classico ripieno per i tortelli di zucca che qui nella bassa cremonese sono il piatto tipico della vigilia di Natale: una zucca gialla cotta nel forno, tanto parmigiano (in proporzione 40/60), Mostarda cremonese di frutta mista, Amaretti sbriciolati bene (si usa una bottiglia come mattarello a sbriciolarli!), una grattugiatina (poco) di torrone classico, uovo intero come aggregante: uno ogni scodella di ripieno!

noi questi tortelli li condiamo con un sugo di funghi secchi in rosso!

Provenienza: Annibale Boni (annibal@unh.net) 24/09/2001

Torna al menu