X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SUGHI FREDDI A BASE DI FORMAGGIO

Cosa c'è di più semplice di una pastasciutta scolata al dente e condita con olio, abbondante formaggio Pecorino fresco grattugiato e Pepe nero ?

Possiamo pensare, ad esempio, ad una pasta condita con ricotta fresca, lavorata con poca acqua di cottura della pasta, sale, Pepe e buccia di limone grattugiata. O a dell'altra, condita con Mozzarella tritata finemente e con sale, Pepe, passata di pomodori maturi, olio d'oliva e qualche fogliolina di Basilico.

Provenienza: RAI Televideo 25/04/1994

Torna al menu