X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="sg9s20ro5bulltvfojq70633ku";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SPAGHETTINI ARCOBALENO

Ingredienti:

Dosi per 4:

2 cucchiai olio
1 carota
1 zucchina
1 patata
1 rapa
1 pomodoro rosso
1 cipollina
1/2 peperone giallo
1/2 peperone verde
1 costa sedano
1/2 melanzana piccola
1 rametto Basilico
sale
Pepe
300 g spaghettini

Con uno scavino tondo di piccolo diametro ricavate dalle verdure a polpa soda delle palline e tagliate a cubetti le altre. Tenete da parte la polpa di pomodoro, versate l'olio in una padella e fate saltare le verdure crude per 5 minuti sempre mescolando . Unite la polpa di pomodoro e la rapa, mescolate ancora per 2 minuti e spegnete il fuoco. Cuocete al dente in abbondante acqua salata gli spaghettini e conditgeli con i coriandoli di verdura, che dovranno essere ben croccanti. Cospargete con il Basilico fresco spezzettato e Pepe macinato al momento.

Provenienza: Barilla 12/08/1995

Torna al menu