X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="bcsijvsmrqb0c614bg36m9ka8k";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SPAGHETTI RUSTICI

Spaghetti agli spinaci
100 g spinaci surgelati
100 g Speck tagliato in un'unica fetta
sale
Pepe

Scongelate gli spinaci e poi strizzateli, quindi passateli in un frullatore per ridurli, o meglio ancora usate il coltello... Intanto fate bollire gli Spaghetti.... Torniamo agli spinaci.. a questo punto metteli a rosolare in una noce di burro con lo Speck tagliato a dadini... Quando gli Spaghetti saranno pronti, scolateli e almalgamate un po' di spinaci e Speck con essi. Servite nei piatti e metteteci sopra il rimanente del composto... quindi un'abbondante grattuggiata di Pepe nero (usate Pepe nero in grani, per avere un miglior risultato) e quindi..... abbuffatevi.

Provenienza: Dalida Bortolusso (FidoNet) 29/11/1992

Torna al menu