X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PENNE ALL'ARRABBIATA

Prendere una pentola, mettere dell'olio e uno spicchio d'aglio e un po' di sale e un peperoncin, a fuoco basso aspettate che si arrosoli il tutto. Mettete i pelati e schiacciateli bene nella stessa pentola.

Dopo venti minuti circa annusate il tutto e aggingete del sale se è necessario (odore poco piccante).

Buttate la pasta preventivamente in ebollizione, scolatela e mettetela nella pentola assieme al sugo per qualche minuto sulla fiamma bassa prima di servire nei piatti.

Provenienza: Sergio Cocchini (FidoNet) 03/08/1994

Torna al menu