X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="i1qnp4fps5eb4jjl8mus5mga2q";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PASTA AL SALMONE CON WHISKY

Fondere in padella una noce di burro, aggiungere un filo di panna ed un pizzico di dado (vegetale) quando la pannna comincia a raddensarsi buttare il salmone tagliato a listarelle sottili, (se il salmone è fresco fare il contrario, prima il salmone a rosolare poi la panna a raddensare), sruzzare il tutto con Glenfiddich (ho detto spruzzare non inondare!!!).

Cuocere la pasta (penne o simili).

Al momento giusto saltare il tutto aggiungendo Pepe bianco macinato fresco, eventuali cerfoglio oppure crescione...

Provenienza: Davide Dentelli (FidoNet) 14/11/1993

Torna al menu