X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PAPPARDELLE CARBONARE E AROMATIZZATE

Ingredienti per 4 persone

350 g Pappardelle
200 g ricotta
1 confezione panna liquida
4 uova
q.b. olio d'oliva
sale
Pepe
formaggio grana
e aromi: Rosmarino-Salvia-prezzemolo-ecc.(quelli che piacciono e/o che si hanno in casa tra freschi e secchi)

Preparazione:

  1. far cuocere al dente le Pappardelle
  2. far scaldare l'olio in una pentola e unire gli aromi e la ricotta
  3. mescolare ed aggiustare di sale e Pepe
  4. mixare la panna con le uova
  5. padellare le Pappardelle scolate, unendo formaggio grana e spegnere il fuoco.
  6. unire il composto panna e uova e mescolare

Provenienza: Agostino Gabotti (aggabott@tin.it) 24/04/2002

Torna al menu