X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

FARFALLE CON SALSA AL SALMONE

tempo: 45 minuti
Ingredienti e preparazione per 4 persone:

400 gfarfalle
400 gpomodori freschi
100 gcipolline novelle
4 cucchiai olio extra vergine d'oliva
100 gsalmone al naturale
un ciuffo prezzemolo
2 foglie Alloro
sale

Pulite le cipolline, affettatele e fate appassire con l?olio. Unitevi quindi il salmome spezzettato, il prezzemolo lavato e tritato finemente, le foglie di Alloro ed il sale.
Lasciate insaporire a fiamma bassa, per 10 minuti circa. A questo punto aggiungete i pomodori lavati, pelati, privati dei semi interni e tritati grossolanamente: alzate la fiamma affinché il sugo possa restringersi un poco. Nel frattempo cuocete la pasta in abbondante acqua salata, scolatela al dente e conditela con la salsa al salmone. Servite caldo.

Provenienza: www.internetsavona.com, by way of Magda Gaspardo 29/10/2001

Torna al menu