X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

ROTOLO DI PATATE RIPIENO DI CARNE

Nome in Russo: Bulviu.

Dosi per 6.

Lessare e passare 1 kg. di patate, amalgamare con 1 uovo e 1/2 bicchiere di farina fino ad ottenere un impasto morbido che andrà steso, a forma di rettangolo, su un foglio di carta oleata.

Al centro disporvi un ripieno ottenuto tritando finemente insieme 500 g. di arrosto di manzo, 1/2 cipolla e uno spicchio d'aglio. Amalgamare la carne con un cucchiaio di burro e condire con sale e Pepe. Richiudere il rotolo di patate, aiutandovi con la carta oleata, ungerlo con un uovo sbattuto e spolverizzarlo con pangrattato. Cuocere per 35 minuti in forno caldo e servire tiepido

Provenienza: RAI Televideo (RUSSIA) 15/08/1994

Torna al menu