X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

NIDI DI SPINACI

Ingredienti:

450

g spinaci surgelati
4 uova
60 g burro
4 sottilette
olio
sale
Pepe
2 spicchi aglio

Cuocete gli spinaci senza acqua e con poco sale. Strizzateli e ripassateli per alcuni minuti in un tegame con aglio, olio e sale. Fate 4 mucchietti di spinaci in una pirofila imburrata, incavateli un po' al centro, copriteli con le sottilette e rompete nel Mezzo di ogni cestino un uovo, badando a non rompere il tuorlo. Cospargete con fiocchetti di burro, sale e Pepe e mettete in forno caldo, a temperatura media, per 15 minuti

Provenienza: RAI Televideo 31/10/1991

Torna al menu