X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

INSALATA DI TROTE

Ingredienti:

2

trote di medio peso
olio meglio se extravergine
3 hg patate lessate e tagliate a dadini
1 cetriolo fresco, a fette sottili
2 pizzichi sale
2 limoni spremuti

Saltate in padella le trote, intere, prive solo delle interiora, con poco olio. Dopo una breve cottura spinatele, eliminate testa, coda e pelle, tagliatele a pezzettini che mettere in un'insalatiera con le patate e il cetriolo. Condite con sale, olio e succo di limone, mescolate con cura e lasciate riposare almeno un'ora

Vino consigliato è l'Erbaluce di Caluso, giovanissimo, da servire molto fresco in caraffa.

Provenienza: Sottocasa 09/08/1996

Torna al menu