X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
_vsid="15077f60-4c09-4b66-8b83-da29139372bc";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

INSALATA DI TOFU

Ingredienti:

350

g tofu fresco
1 cipolla di medie dimensioni
2 carote
1 cucchiaio Capperi
olio extravergine d'oliva
Tamari o sale
Basilico

Tagliate a piccoli dadini il tofu e quindi sminuzzatelo finemente con una mezzaluna insieme alle cipolle e ai Capperi fino ad ottenere una sorta di pasta grossolana. Quindi fate cuocere il tutto con un dito di acqua a fuoco lento, in una Terrina munita di coperchio. Quando l'acqua sarà completamente evaporata aggiungete l'olio e completate la cottura. Servite condito con Basilico, olio extra vergine d'oliva e Tamari o sale.

Provenienza: Massimo Crippa (FidoNet) 17/11/1991

Torna al menu