X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

COTOLETTE DI MAIALE CON CONTORNO DI MAlS

Ingredienti:

Dosi per 4:

4 cotolette maiale
olio
sale
Pepe
aglio
Rosmarino
parmigiano grattugiato
1 scatola Mais

Lasciate marinare per circe 30 minuti le cotolette in olio, aglio trirato grossolanamente, sale, Pepe e Rosmarino. Rosolatele in padella cun la loro marinata, girandole da una parte e dall'altra, quindi toglietele dal fuoco tenendole al caldo. Nel fondo di cottura unite il Mais scolato dal suo liquido, lasciandolo insaporire per una decina di minuti aggiungendo abbondantemente parmigiano grattugiato, sale e Pepe. Servitelo come contorno alle cotolette.

Provenienza: Confezione di mais 23/02/1995

Torna al menu